Henrik Ermlich
Henrik Ermlich er en evangelist fra Tyskland. Han arbejder blandt unåde landbyer og i konflikt zoner i flere lande, mest i Afrika. Han er gift med Carla, har to børn, og elsker fiskeri og sport.

Once a year we had a soccer cup with different teams from all churches in the region. We had a team and used to practice once a week just for fun. But we surprised everyone and ended up winning the cup in a penalty shootout. It was my first and only cup I ever won in my life. It was a tremendous emotional triumph.

Daniel Burgdorf
Jeg hedder Daniel Burgdorf, er gift med Camilla. Vi har tre børn på henholdsvis 14, 12 og 8 år. 
Jeg arbejder på LMH, hvor jeg underviser i forskellige bibelfag samt sport og friluftsliv. Den største sejrsrus i mit liv, oplevede jeg den dag for snart 20 år siden, da jeg tog mig mod til at ringe til Camilla og lagde kortene på bordet, fordi jeg gerne ville lære hende bedre at kende (læs: var pænt forelsket i hende!). En ubeskrivelig følelse af sejr, glæde og taknemlighed og fyldte mig, da det gik op for mig, at hun havde det på samme måde

Nicolai Techow
Jeg hedder Nicolai og er gift med Maria, som jeg har 4 skønne børn sammen med. Vi bor i Stenløse, men til daglig får jeg penge for at undervise og forske i Ny Testamente ved Dansk Bibel-Institut, hvilket er en ret så fantastik deal. I min fritid kan jeg lide at lege håndværker derhjemme, at løbe langdistanceløb og at læse eller høre bøger. Jeg har haft mange nederlag og sejre. En af de fede sejre var, da jeg slog personlig rekord på marathon-distancen.