LØRDAG

9.00 Morgenkaffe i LMH’s mødesal

9.30 Session 1 / Nicolai Techow

SEJR – MEN SATAN KÆMPER STADIG

Kristus HAR sejret! Og han har vundet sejren for mig. Dog føler jeg ikke altid sejrsrusen. Tværtimod føler jeg nogle gange, at jeg stadig kæmper. At troen er en kamp er et godt tegn. Det vidner om, at Satan ikke har magt over mig. Som kristen er jeg i krig mod en modstander, jeg aldrig selv ville kunne besejre, men som ér blevet besejret af den korsfæste-de Jesus, som vi er på hold med. Og han har sat os sammen i menighederne, til at kæmpe sammen.

11:00 Session 2 / Nicolai Techow

TAG GUDS FULDE RUSTNING PÅ

Jesus udruster os, så vi i menighederne kan kæmpe sammen, ved at betro, bekende og dele vores kampe. Sammen kan vi være til velsignelse for verden. Men jeg må også tage mine egne forholdsregler. Jeg må iføre mig den rustning, Jesus giver mig. På den måde er jeg bedst muligt forberedt, også til at gå til angreb. Udrustningen handler også om at sprede det gode budskab og få flere med på det vindende hold.

12.30 frokost

14:00 Session 3 / Henrik Ermlich

JESUS HAR SEJRET!

For Jesus HAR sejret! Jesus døde på Golgata, og efter tre dage stod han op igen som sejrherre. Han gik frivilligt i døden. Han mødte en smerte, jeg ikke kan forestille mig. Han blev forladt af Gud sin far. Han kæmpede den hårdeste af alle kampe helt alene. Og han gjorde det af kærlighed. Han gjorde det for mig. Døden kunne ikke holde ham, fordi han ikke fortjente det. Denne fantastiske sejr vandt han for mig. Lad os fejre den fantastiske kendsgerning sammen!

15:30 Kaffe

16:00 Fedt indsamlingsevent – glæd jer

17:30 Aftensmad

19:00 Session 4 / Daniel Burgdorf

SEJRSKRANSEN

Når jeg er på hold med Jesus, har jeg et håb om et evigt liv på den nye jord med Gud. Og dette håb må være min udholdenhed i kampen og min motivation til at fortsætte kampen. Jeg har et evigt liv i sigte. Det kan jeg glæde mig over hver dag, og det må være min motivation på selv de værste dage. Det må give mig en fortsat lyst til at leve et liv på sejrherrens hold og fortsat tage kampene op.

20.30 Kaffe

21:30 Lovsangsaften med afstand